Adauga gratuit cabinet de avocatura

Aceasta sectiune a fost create pentru ca domnii avocati sau alte persoane care presteaza servicii juridice sa poata posta anunturi gratuite despre afacerea proprie din domeniul juridic. Indiferent ca este vorba despre un cabinet de avocatura  sau detineti propriul cabinet avocat, acum aveti oportunitatea de a posta un anunt despre afacerea dumneavoastra iar lucrul cel mai bun este ca puteti face acest lucru fara un nici un cost – gratuit. Ce poate fi mai bine decat sa puteti face reclama gratuita pentru un cabinet de avocatura? Acest lucru este acum posibil prin intermediul site-ului nostru, www.all-Lawyers.eu care a fost creat special pentru orientare de ordin legal si juridic spre deosebire de alte site-uri care ofera de asemenea posibilitatea de a posta gratuit, dar sunt deja pline de anunturi de alte domenii, fara o legatura directa cu avocati.  Este de asemenea important de spus faptul ca anuntul dumneavoastra va fi plasat pe site doar dupa ce va fi verificat.

 

Este foarte important ca sa luati la cunostinta faptul ca pentru folosirea informatiei de pe website este recomandat sa cititi termenii si conditiile.
Privitor la termeni si conditii de utilizare, suntem obligati sa administram in mod securizat informatia cu caracter personal care a fost furnizata si doar in scopul specific. Luand acest lucru in considerare, informatia trebuie sa fie reala datorita faptului ca este inregistrata cu scopul de a fi prezentata mai apoi pe website.
Daca informatia este verificata ca nefiind reala, website-ul isi rezerva dreptul de a sterge informatia fara o notificare prealabila catre avocatul care a plasat acel anunt.

Pe de cealalta parte, privitor la conditii, va fi garantat dreptul de a accesa si modifica informatia, precum si de a va exprima refuzul privind procesarea informatiilor de ordin personal sau chiar de a solicita stergerea acesteia. Site-ul va ofera o serie de servicii juridice online si stiri pe care le puteti utiliza doar pe propria raspundere. In cazul unei eventuale pagube cauzate de utilizarea serviciilor, dumneavoastra acceptati sa nu actionati in judecata site-ul.

Site-ul nu este responsabil pentru informatia care este introdusa de catre avocati pe site. Intregul continut al acestui site este protejat de drepturi de autor, iar folosirea informatiei fara acordul nostru este pedepsita prin lege. Ca urmare, este interzis sa copiati manual continutul, sa il publicati sub egida altei companii sau site-uri sis asa mai departe. Responsabilitatea pentru informatia si materialele pe care le introduceti pe site ca avocat sunt in intregime in sarcina dumneavoastra. Orice incercare de a accesa informatia cu caracter personal de pe un anunt plasat de un cabinet de avocatura , ori de a modifica continutul de pe site va fi considerate o incercare de fraudare