Avocat Dreptul Muncii

Avocat Dreptul MunciiIn ceea ce priveste legislatia muncii, este important de precizat la nivel actual faptul ca se afla in vigoare codul muncii pe baza caruia s-a implementat protectia muncii si s-au stabilit normele cadru in materie. Aceste dispozitii constituie temeiul legal principal pe care se bazeaza partile unui raport de munca pentru a porni litigii de munca. In sprijinul acestor parti poate veni un avocat legislatia muncii ,care cunoscand dispozitiile din codul muncii, va putea alcatui o aparare temeinica si ne va putea consilia asupra problemei in sine.

Luam contact cu avocat dreptul muncii

Pentru a lua contact cu un avocat dreptul muncii, avem la dispozitie posibilitatea de a cauta pe internet un cabinet de avocat litigii de munca de unde putem prelua un numar de telefon si contacta persoana in cauza pentru o eventual intalnire. O astfel de intalnire este benefica pentru ca un astfel de avocat dreptul muncii ne va asculta problema pe care o avem, asa cum aceasta s-a iscat si ne poate arata dispozitia din legislatia muncii pe baza careia se poate construi pledoaria.

Onorariul perceput de avocat dreptul muncii

De asemenea, ceea ce este important de aflat printr-o astfel de intalnire este onorariul perceput de avocat dreptul muncii si durata de timp necesara pentru a se desfasura intregul proces astfel incat sa ne putem da seama daca ne putem permite sa ne angrenam intr-o asemenea situatie. Daca intr-adevar acesta este cazul, este posibil ca respectivul avocat dreptul muncii sa ne propuna o eventuala solutionare pe cale amiabila. Este adevarat ca pentru ca acest lucru sa se intample este necesar ca ambele parti sa isi doreasca sa ajunga la o intelegere si sa fie dispuse sa renunte reciproc la parte din pretentiile pe care le ridica, cu scopul de a stinge conflictul de munca. Asadar, este de stricta necesitate contactarea unui avocat dreptul muncii in cazul in care este vorba de incalcarea flagranta a unui drept, iar lucrurile nu se pot rezolva prin simpla comunicare.

[facebook_like_button]

[google+1]

Citeste mai mult despre DREPTUL MUNCII

Intrebari si raspunsuri – DREPTUL MUNCII

[themify_list_posts limit=”3″ category=”5″ post_meta=”no” display=”excerpt” post_date=”no” style=”list-post” orderby=”rand” ]


Avocati

[themify_list_posts limit=”2″ category=”1″ image=”yes” image_w=”350″ image_h=”141″ post_meta=”no” display=”excerpt” post_date=”no” style=”grid2-thumb” image_size=”full” orderby=”rand” ]